Zomerchallenge 2024

23 mei 2024

Zomerstop bij bijvoorbeeld voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Niet alleen op de gravelbanen, maar je kunt ook gebruikmaken van de beachtennis velden!
Je kunt daarnaast meedoen aan het Dakpanvervanging tennistoernooi bij STB. We willen ook voor de deelnemers aan de Zomerchallenge een eindtoernooi organiseren.

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli, augustus en september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Je kunt deelnemen aan het Zomer Challenge eindtoernooi en de mogelijkheid op deelname aan het jaarlijkse Dakpanvervanging tennistoernooi van onze vereniging.
  • Je kunt mee doen aan verenigingsactiviteiten

Kosten: € 55,-

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen vier maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee?

Je kan je altijd inschrijven via: https://www.stb-stadskanaal.nl/lidmaatschap/ Daar kan je bij type lidmaatschap kiezen voor: Zomerchallenge 2024.

Heb je vragen? Stuur ze dan naar: info@stb-stadskanaal.nl


Nieuwsbrieven