Digitaal Afhangbord

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst is afhangen via een Afhangbord-scherm bij STB mogelijk. Hoe werkt dit? Als lid kun je inloggen met de ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en zijn andere spelers toe te voegen om tegen te spelen. Selecteer je favoriete baan en je kunt de baan op! Kortom heel eenvoudig. Voor de zekerheid hangen we een handleiding naast het bord. De handleiding kun je hier downloaden. Je kan ook de volgende video bekijken om te zien hoe het werkt. https://vimeo.com/237071617

Het is voor het afhangen belangrijk om altijd de spelerspas mee te nemen. Mocht deze niet meer in bezit zijn, dan is een nieuwe pas aan te vragen via info@stb-stadskanaal.nl.

Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via de mobiele telefoon. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk ook via de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app kunt afhangen. Via de app is het alleen mogelijk om dezelfde dag (dat je wilt gaan spelen) af te hangen. Wanneer je via de app afhangt dien je nog wel bij het afhangbord de reservering te bevestigen. Dit kan tot 5 minuten voor aanvangstijd van de reservering. Ben je later dan komt de reservering te vervallen. We willen dan ook benadrukken alleen een reservering te maken wanneer je daadwerkelijk van plan bent te gaan tennissen die dag.

Om gebruik te maken van de KNLTB ClubApp dien je in te loggen met het bondsnummer (staat op de ledenpas) en wachtwoord. Wanneer er nog geen account is aangemaakt in het verleden, klik dan op “wachtwoord vergeten”. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar het bij ons bekende e-mailadres.

Hierbij de links naar de apps.