Zomer Challenge

9 juni 2021

Zomerstop bij voetbal, handbal, volleybal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge! Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Doe je mee, dan wordt er een clinic aangeboden door onze tennisschool Mark Veldmate op 19 juni 2021.

Op 3 donderdagavonden zal er een toss georganiseerd worden, waarbij je
wedstrijdjes kunt gaan spelen. Aan het eind van de lidmaatschapsperiode organiseert STB een Zomer Challenge eindtoernooi.
Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de periode van 15 juni tot en met 15 september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Je kunt op 3 donderdagavonden deelnemen aan een georganiseerde toss. De exacte data hiervan worden nog bekendgemaakt.
  • Je krijgt een clinic aangeboden onder begeleiding van een gecertificeerd trainer. De clinic wordt gehouden op zaterdag 19 juni, tijdstip
  • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi.
  • Kosten: € 40,-

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer
Challenge eindtoernooi. Doe je ook mee?

Meer informatie vind je op de KNLTB Website
Wil je je direct inschrijven ga dan naar ons online inschrijfformulier en kies bij type lidmaatschap voor “Zomer Challenge”

Nieuwsbrief ontvangen?