Stamppottoernooi 2015

23 september 2015

Zaterdag 31 oktober vanaf 14.00 uur organiseert STB het jaarlijkse stamppottoernooi

Wij willen wederom het tennisjaar met elkaar afsluiten. Het toernooi wordt georganiseerd voor alle leden en eventueel introducees. Doe je ook mee? Bij het aanmelden geef je een voorkeur van categorie aan en gaan wij een speelschema maken. Categorie 5/6 of 7/8 en we willen de mogelijkheid bieden om HD / DD of GD (mix) te spelen. Iedereen speelt een aantal wedstrijden met verschillende partners.

55+: Voor de senioren 55+ binnen onze vereniging zal er op deze dag een aparte categorie zijn.

Jeugd: Wij organiseren ook voor jullie een toernooi. Doen jullie ook mee, je kunt je opgeven bij Eddy en/of via onderstaande e-mailadres.

Voor de 55+ en jeugd is het wel afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Meld je aan en sluit met ons gezellig het tennisseizoen af. Aanmelden kan via info@stb-stadskanaal.nl of via het inschrijfformulier in het clubhuis. Na het tennissen doen we een gezellig hapje en een drankje (of meerdere..).

Dit jaar sluiten we ook weer af met onze traditie; Een overheerlijk stamppotbuffet (gemaakt door onze eigen leden). Voor het maken van een stamppot zoeken we nog een aantal vrijwilligers . Meld je hiervoor aan en geef aan welke stamppot je wil gaan bereiden.

Aanmelden kan via info@stb-stadskanaal.nl.

Deelname aan deze dag kost slechts € 2,50 per persoon. Voor diegene die een stamppot maken, zijn er geen kosten verbonden aan deze dag.

Programma:
– 14.00-14.15 uur ontvangst met koffie en cake
– 14.15-17.00 uur spelen van wedstrijden
– 17.00-18.00 uur napraten onder het genot van een borrel
– vanaf 18.00 uur stamppotbuffet

We zien jullie op 31 oktober vanaf 14 uur en dan maken we er een geslaagde middag van!

Namens de organisatie,
Marcel Dries en Paul Euverman

Nieuwsbrief ontvangen?