Opgave VW competitie 2015

27 januari 2015

De winter van 2015 is eindelijk daar. Rijkelijk laat, maar toch. Ondertussen zijn wij begonnen met het opstarten van een nieuw tennisseizoen, waarbij diverse competities in het voorjaar gaan plaatsvinden. Bij deze willen wij jullie aandacht vragen voor de VW-competitie 2015 en dagen wij jullie uit je op te geven voor deze spannende en uitdagende dubbelcompetitie.

De competitievormen waarin deelgenomen kan worden zijn:

Heren Dubbel
Dames Dubbel
Mix dubbel
De speeldata voor heren- en mix-dubbel zijn: 16, 23 en 30 april, 21 en 28 mei en 4 juni (inhalen 7 en 25 mei en in onderling overleg)

De speeldata voor de dames dubbel zijn: 15 , 22 en 29 april , 20 en 27 mei en 3 juni (inhalen in onderling overleg)

Op 11 juni zullen, ter afsluiting van de competitie, divisiekampioenschappen worden georganiseerd. Bij voldoende deelname zullen deze kampioenschappen gehouden worden op ons tennispark STB.

Uiterlijk woensdag 11 februari zouden wij graag per team de inschrijving per mail willen ontvangen. Bij voorkeur inschrijving per team, indien er individuele inschrijvingen zijn zullen we kijken of er met deze inschrijvingen een team gevormd kan worden. Graag aangeven of je deel wilt nemen aan de divisiekampioenschappen.

Voor een volledige inschrijving hebben wij nodig: de namen van de teamleden, bondsnummers, telefoonnummers en mailadressen van de spelers/speelsters en speelsterkte (via knltb.nl in te zien). En uiteraard in welke competitie jij en je team wenst uit te komen.

We hopen wederom op een mooi aantal deelnemende teams. Voor vragen kunnen jullie uiteraard contact met me opnemen.

Bij voorkeur via het mailadres

mc_vanhal@yahoo.com

Let op: mijn mobiele nummer is gewijzigd.
Vanaf heden: 06-22696512

Groet, Martin


Geef een antwoord

Nieuwsbrief ontvangen?