Openingsdag tennisseizoen 2017

20 maart 2017

Onze “groundsmen” Bart en Thom hebben met hun kompanen  wederom  fantastisch werk geleverd en de banen zijn zo goed als gereed.  Zaterdag 1 april kunnen de banen officieel in gebruik worden genomen. Dit doen wij weer met onze traditionele openingsdag. Vanaf 13.00 uur worden onze jeugdleden uitgenodigd om te beginnen met een korte clinic. Vanaf 14.00 uur gaan de jeugdleden een aantal wedstrijdjes spelen tijdens een ouder-kind toss. Alle ouders van deze jeugdige spelers zijn dan ook van harte welkom om de sportkleren aan te doen en een balletje mee te slaan.

Vanaf 15.00 uur is er de gelegenheid voor de senioren om aan een toss-middag mee te doen. Deze zal worden afgesloten rond 17.00 uur  met een gezamenlijke borrel om het seizoen in te luiden. Mochten er competitie-teams zijn die onderling te willen spelen is daar natuurlijk ook de gelegenheid voor.

Pasjes, competitiebescheiden Tijdens de openingsdag  worden ook de KNLTB-tennispassen uitgereikt (na  betaling contributiebijdrage) en liggen de ballen en overige competitiebescheiden klaar voor de competitieteams.  De teams zijn van harte uitgenodigd om op deze dag de competitiebescheiden op te halen.

Nieuwsbrief ontvangen?