NIEUW STB interne tenniscompetitie

12 februari 2015

Interne STB Competitie Senioren

Dit jaar wil STB een start maken met een interne competitie voor senioren. Dit is een competitie voor en tussen alle leden die vanaf 1 april 2015 tot en met 14 juni 2015  wordt georganiseerd. Er wordt in eerste instantie alleen met een enkel competitie gestart voor zowel Dames als Heren. Mogelijk wordt er in de tweede helft van het tennisseizoen een dubbelcompetitie georganiseerd.

In deze interne competitie kan je je inschrijven op je gewenste speelsterkte, uiteraard niet lager dan de speelsterkte die op je tennispas staat. Je mag je voor meer dan 1 speelsterkte inschrijven.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen de poules uit minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers bestaan.  Mocht blijken dat er in een bepaalde categorie te weinig aanmeldingen zijn kan de organisatie ervoor kiezen om categorieën samen te voegen.

Deelnemers in een poule plannen onderling hun tenniswedstrijd op dagen en tijden die voor hen het beste uitkomen.

Lijkt het je leuk om regelmatig een potje te tennissen met daarbij de spanning van het wedstrijdelement en plan je graag zelf je tijd hiervoor in?

Schrijf je dan nu in.

Inschrijven kan tot en met 15 maart 2015 via stb.interne.competitie@gmail.com

Hierbij dien je de volgende gegevens te vermelden:

* Je Naam
* In welke categorie(ën) wil je spelen (v.b. H7 / D8 etc)
* Je emailadres
* Je telefoonnummer

Bereikbaarheid. Door de opzet van deze competitie en voor een goed verloop daarvan, is de bereikbaarheid van eenieder essentieel. Daarom is bij de inschrijving iedere deelnemer verplicht naast een e-mail adres, ook ten minste één telefoonnummer (privé, werk en/of mobiel) op te geven. Dit telefoonnummer zal naast je naam op de poule indeling vermeldt worden.

Voor het wedstrijdreglement zie de onderstaande link:

Wedstrijdreglement internecompetitie


Geef een antwoord

Nieuwsbrief ontvangen?