Mark Veldmate Tennis

23 mei 2020

Sinds kort hebben we bij STB een nieuwe tennisschool die de tennislessen verzorgd. Met Mark Veldmate Tennis is een overeenkomst aangegaan van 3,5 jaar. Mark was al een tijdje werkzaam bij STB (met name de jeugdlessen verzorgde hij). Een aantal leden van STB zal hem dus al kennen. Toch stelt Mark zichzelf hier onder nog even kort voor.

Persoonlijk

Mijn naam is Mark Veldmate en ik ben 35 jaar. Ik ben woonachtig in Groningen met mijn vriendin Floor en dochtertje Julie. Ik kom uit een voetbalfamilie en ben zelf op 4 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij Be Quick Groningen. Daarna ben ik via de jeugdopleiding van FC Groningen in het betaalde voetbal terechtgekomen bij onder andere Sparta Rotterdam, MVV Maastricht en FC Emmen.

Tennis

Tennis heeft mij altijd al geïnteresseerd. Zelfs tijdens mijn betaalde voetbalcarrière. Tijdens de vakantiemaanden van voetbal tenniste ik veel met mijn broer of vrienden. Nadat ik ben gestopt met betaald voetbal kwam natuurlijk de vraag: wat nu? Die vraag heb ik beantwoord door uit mijn comfortzone te stappen en me in te schrijven voor de Tennisleraar A opleiding. Sinds september 2018 mag ik mezelf officieel tennistrainer noemen.

Als trainer probeer ik mij iedere dag nog verder te ontwikkelen en het maximale uit mezelf te halen. Daar profiteren ook mijn leerlingen van. Ik vind het geweldig mijn passie voor tennis over te brengen aan jong en oud.

STB Stadskanaal

Inmiddels ben ik anderhalf jaar werkzaam bij STB Stadskanaal op de woensdagen. Daar geef ik veel jeugd les en heb ik ook een groep senioren gedaan. Ik ben erg blij dat ik overeenstemming heb bereikt om de tennislessen te gaan verzorgen. Op de dinsdag zal Stefan les gaan geven en de donderdag avond gaat Rudi doen. Zelf blijf ik op de woensdag actief. Ik kijk uit naar een hele mooie samenwerking.

Over Stefan Valk

Mijn naam is Stefan Valk, ik ben 31 jaar oud en geboren in Dordrecht. Ik ben opgegroeid in Hendrik-Ido-Ambacht -onder de rook van Rotterdam- en in die gemeente nog altijd lid van tennisvereniging Hiaten. In Hendrik-Ido-Ambacht speel ik ook voorjaarscompetitie, hoewel dat dit seizoen in het najaar zal plaatsvinden. Tegenwoordig woon ik in Heerenveen en maak ik mijn tennisuren onder andere bij tv KINEA (De Knipe) en Break Out Grunopark te Harkstede.

Naast het geven van tennisles ben ik werkzaam bij Wasserman, een atletenmanagementbureau, waar ik verantwoordelijk ben voor alle (online) marketing en commerciële activiteiten van onze sporters. Sporten is één van mijn passies, zo voetbal ik op bescheiden niveau. Daarnaast loop ik regelmatig hard en wil ik na de New York Marathon (2018) in oktober de marathon van Rotterdam lopen. Verder ben ik regelmatig op de padeltennis- en squashbaan te vinden.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en vanaf komende week de tennislessen bij STB Stadskanaal te gaan geven, tot dan.

Heb je interesse in tennisles neem dan contact op via het contactformulier.

Nieuwsbrief ontvangen?