Even voorstellen

18 oktober 2020

Vanaf dit najaar zal Mark Braams op dinsdag de lessen over gaan nemen van Stefan Valk. Hieronder stelt Mark zichzelf even voor.

Hallo tennisvrienden,

Mijn naam is Mark Braams, 40 jaar en woonachtig in Meerstad. Ik woon daar samen met mijn drie grote liefdes, vriendin Jasmijn, Mick van 2,5 en Evy van 8 maanden. Ik ben geboren in Nieuw Weerdinge en heb via Emmen en Groningen uiteindelijk mijn (woon)geluk in Meerstad gevonden. Vanuit Mark Veldmate Tennis zal ik de tennislessen op de dinsdagmiddag/avond gaan verzorgen.


Naast dat ik met veel plezier tennisles geef ben ik eigenaar van MRM, een detacheringsbureau in de overheid en de techniek. Tennissen is een heerlijke afleiding van het bureau en beeldschermwerk en ik sta dan ook altijd met veel plezier en enthousiasme op de baan. Dat zijn ook direct de twee eigenschappen die ik wil overdragen op jullie, samen met een dosis gezonde intensiteit van de lessen. Uiteindelijk willen we allemaal iets leren, lekker bewegen en plezier hebben. Ieder op zijn of haar eigen niveau. 


Ik zie jullie snel op de tennisbaan!

Nieuwsbrief ontvangen?