Corona update en diversen

6 juni 2020

Beste STB-ers,

We leven zoals iedereen inmiddels het zelf ervaart in bijzondere tijden. Dat vraagt veel van ons en van elkaar.

Gelukkig merken wij als tennisvereniging dat wij op minimaal 1,5 meter onze sport goed kunnen uitoefenen. Er zijn beroepen en sporten waar dit helaas nog niet mogelijk is. Dat betekent dus wel dat wij onze maatregelen goed moeten naleven.
Dit gebeurd tot op heden prima. Er is wellicht opgemerkt dat er regelmatig controle is op het tennispark. Dus nogmaals het nadrukkelijke verzoek volg de regels goed op, graag ieder zijn eigen verantwoordelijkheid hierin nemen.

Belangrijke mededelingen:

Binnenkort komt er een digitaal afhangsysteem bij STB, nadere uitleg volgt nog in een aparte nieuwsbrief.

Door corona-perikelen zijn wij verplicht om digitaal reserveren van tennisbanen te faciliteren.  De KNLTB stelt hiervoor een digitaal afhangbord beschikbaar. Het is straks mogelijk om thuis en op het tennispark tennisbanen te reserveren.

Door de corona-perikelen willen wij jullie vragen om vanaf 1 juli met PIN (contactloos) te betalen.

Mocht er problemen zijn met betalen met pin dan is er wel de mogelijkheid om gepast te betalen, graag geld gepast in een envelop doen.

Denk goed om de opvolging van de corona-regels die gelden op het tennispark, ook als straks de sportkantine weer open gaat.

Het parkeren van fietsen en scooters is alleen toegestaan aan de zijkant/naast baan 3.

Wij moeten het looppad bij de ingang vrijhouden voor mogelijke calamiteiten waarbij hulpverlening (ambulance en brandweer) nodig is.

Belangrijke data:

1.  Zaterdag 13 juni is het KLUSJESDAG op het tennispark. Hierbij nodigen wij jullie uit om deze ochtend van 9 tot 12 uur mee te helpen!
Wie helpt ons mee om het park weer een frisse, schone uitstraling te geven.  Aanmelden graag van te voren via info@stb-stadskanaal.nl

2.  1 juli gaat de sportkantine weer open, tot deze datum blijven de kleedkamers, terras en kantine gesloten

3. In het weekend van 27 juli zijn wij voornemens clubkampioenschappen voor jeugd en senioren te gaan organiseren  (mits toestemming KNLTB/RIVM).

4. In week 34 staat het RTT, tennistoernooi Kanaalstreek gepland, wij ontvangen nog bericht van RIVM/KNLTB of dit toernooi georganiseerd mag worden.

5. Maandag 7 september 19.30 uur is de ALV, algemene ledenvergadering. Inloop 19 uur.

In deze vergadering zullen wij jullie ook uitleggen hoe het beachpark met de verschillende verenigingen is gerealiseerd. Wij willen (als gevolg van corona) geen gebruik maken van een digitale ALV aangezien veel leden (OL) hier geen gebruik van maken maar wel graag bij ALV aanwezig willen zijn.

6.   Het beachtennis toernooi stond gepland voor 11-12 juli 2020. Dit is geannuleerd. Beachtennis bestuur gaat nu kijken naar de mogelijkheden om dit te verplaatsen naar het weekend van 8-9 augustus 2020 op ons eigen beachpark bij STB. Uiteraard afhankelijk van de corona-regels en toestemming RIVM/KNLTB voor het mogen organiseren van toernooien.

Met vriendelijke groet,

Bestuur STB

Nieuwsbrief ontvangen?