Aankomende activiteiten

16 augustus 2022

Zoals reeds aangegeven willen we in het najaar clubkampioenschappen gemengd dubbel organiseren bij STB. We houden deze in de week van 26-9-2022 tot en met 01-10-2022.

We beseffen ons dat er in deze periode ook competitiewedstrijden op het programma staan. De tennis-agenda is behoorlijk gevuld en dit is wat ons betreft de best mogelijke optie.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat we er een succesvolle week van maken.
Bij aanmelden graag aangeven in welke categorie je graag wilt spelen. Wij gaan dan uit van voldoende deelname in de verschillende categorieën. Graag wil ik benadrukken dat we ook graag de inschrijvingen tegemoet zien in de 50+ categorie.

Op zaterdag 1 oktober sluiten we de clubkampioenschappen af met een gezellige bbq.

Aanmelden kan voor 21 september via info@stb-stadskanaal.nl, via een bericht via de whatsapp (06-14625981), maar kan ook via op het inschrijfformulier in het clubhuis. Geef daarbij wel even duidelijk aan voor welke activiteit (en) je je inschrijft.

Afsluitende avond “Ik hou van Holland!” (SAVE THE DATE)
De jaarlijkse afsluitende avond willen we dit jaar gaan organiseren voor “alle gebruikers” van ons mooie tennis/beach park.

Ook willen we gelijk duidelijk zijn wat we gaan organiseren deze avond. Op vrijdagavond 4 november 2022 organiseren wij op ons park onze eigen “Ik Hou Van Holland” avond. Gebaseerd op het bekende tv programma met o.a. Linda de Mol, Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge.

Nieuwsbrief ontvangen?