Aanmelden 90 jarig jubileumfeest

19 mei 2016

90jaarlogo

Onze tennisvereniging STB viert dit tennisseizoen haar 90 jarig bestaan.
Voor onze tennisclub is dit een mijlpaal die wij graag met u willen vieren. Het jubileumfeest zal plaatsvinden tijdens de week van de clubkampioenschappen. Dit is in de week van 13 t/m 19 juni. De jubileum-activiteiten vinden plaats op zaterdag 18 juni. Voor deze dag is onderstaand het programma:

Voor de kinderen is er een middagprogramma. Hierbij is er voor de allerkleinsten een luchtkussen en is er voor hen de mogelijkheid zich te laten schminken. Daarnaast is er voor de oudere kinderen de mogelijkheid deel te nemen aan een tennisclinic en een ouder/kind toernooi. Het programma hiervoor is:

13.30 uur        Ontvangst
14.00 uur        Start clinic
15.15 uur        Kleine pauze
15.30 uur        Start ouder/kind toernooi
16.30 uur        Afsluiting met friet en ranja
17.00 uur        Trekking verloting

In de avonduren zijn de volwassenen aan de beurt. Vanaf 20.30 uur zijn leden, sponsoren, vrienden van STB en oud-leden van harte welkom op ons jubileumfeest. Het feest zal worden gehouden op ons tennispark “de Borgen”.

Graag willen wij van te voren per e-mail weten of u aanwezig kunt zijn (met of zonder partner).  Bij aanmelding van tevoren ontvangt u van ons 2 gratis consumptiemunten.

Klik hier om u aan te melden

  Uw voor/ achternaam (verplicht)

  Aantal personen (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Aanmelden voor
  FeestavondFeestmiddag (kinderen)

  Uw email (verplicht)

   

  Mocht u nog oud tennisleden kennen die nog geen uitnodiging hebben ontvangen en/of niet op de hoogte zijn van dit jubileumfeest wilt u ons dan helpen en deze personen ook informeren.
  Wij zien u graag op ons jubileumfeest.

  Flyer-feestavond-web
  Flyer-kids-web

  Nieuwsbrief ontvangen?