Maak kennis met Tennis

Maak Kennis Met Tennis voor de jeugd De jeugd heeft de toekomst. Wij willen bij STB de jeugd graag aan ons binden. Dit is belangrijk voor de toekomst van onze vereniging. Wij willen ons daarom blijven richten op het binnenhalen (en binden) van jeugdspelers tussen 5 en 12 jaar.

Voor de lessen “Maak kennis Met tennis” hebben wij de volgende aanbieding; Voor kinderen die beginnen met lessen en dus voor het eerste jaar lessen, gelden de volgende tarieven:

Na de 4 basislessen kun je besluiten of je nog 8 vervolglessen wilt nemen.
Tijdens de lessen kunnen de kinderen gebruik maken van het materiaal (ballen en rackets) dat bij STB aanwezig is. De tennisballen en rackets zijn beschikbaar gesteld door onze jeugdsponsor “M-ployee Techniek B.V.”.

De data voor de lessen staan inmiddels ook al vast. De tijdstippen zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De basislessen zullen worden verzorgd op de dinsdagmiddag. Het tijdstip hier voor zal afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. De data voor de eerste 4 lessen zijn inmiddels bekend, namelijk 16 en 23 april en 7 en 14 mei.

Download hier de flyer.

WILT U UW KIND AANMELDEN VOOR DEZE LESSEN?

Stuur dan een mail naar info@stb-stadskanaal.nl met daarin naam, adres en geboortedatum van het kind en daarnaast uw telefoonnummer. Daarnaast zullen er gedurende het seizoen een aantal JEUGD-activiteiten worden gehouden. Hiervoor kunt u het beste onze website en Facebook in de gaten houden. Daarnaast probeert de jeugdcommissie de jeugdspelers op de hoogte te houden middels mails en/of nieuwsbrieven.

Graag zien we jullie op ons tennispark in 2019!